Studieboeken bij Iddink bestellen - Het Leukste Boek.nl

Studieboeken bij Iddink bestellen

Van Dijk studieboeken bestellen
  1. Tweedehands boeken
  2. Nieuwe boeken

Werkt jouw school samen met Iddink voor je lesmateriaal? Dan kun je misschien je Iddink studieboeken wel goedkoper krijgen! Lees snel verder en voorkom dat je te dure boeken bij Iddink bestelt!

Studieboeken van Iddink bestellen

Het jaar 2020 was een jaar waarbij veel scholen een tijd dicht zijn geweest en de studenten thuis moesten leren. Door Corona werden leerlingen verplicht om thuis lessen te volgen. Dit zorgde ervoor dat het lesmateriaal veelal online werd uitgedeeld. Toch is er een grote kans dat je je boeken wel hebt gebruikt, en misschien nu de zomervakantie nadert weer in wil leveren?

Iddink studieboeken bestellen
Iddink studieboeken bestellen

Tweedehands studieboeken

Het is vaak een grote kostenpost; studieboeken voor een, twee of zelfs meer kinderen. Het bedrag kan oplopen tot in de honderden euro’s en dan heb je alleen nog maar de boeken! Een boek is een boek. Mits het goed onderhouden is natuurlijk. Tweedehands boeken kunnen je helpen om de aanschaf van studieboeken iets lichter te maken. Let wel goed op; je kunt namelijk net een verkeerde editie hebben met als gevolg dat je de volgende dag met het verkeerde huiswerk op school komt. Dat dubbele werk sla je liever denk ik over ;).

Het kopen van tweedehands boeken heeft toch een aantal mooie voordelen. Los van het feit dat je ervoor zorgt dat boeken niet weggegooid worden, kun je de vaak dure studieboeken goedkoper kopen dan wanneer je ze nieuw aanschaft. Ben je benieuwd of jouw boeken tweedehands en goedkoper aangeboden worden? Check het hier!

Nieuw jaar, nieuwe boeken

Veel studenten kopen hun boeken tweedehands, maar toch is het voor een groot deel studenten fijner om ze nieuw te kopen. De ene persoon wordt gek als er vouwen, strepen of aantekeningen in hun ‘nieuwe-oude’ boek staan. Vaak wordt dan de keuze gemaakt om de boeken nieuw aan te schaffen, ondanks de ietwat hogere prijs.

Het fijne dus om nieuwe boeken te kopen, is het feit dat je zeker weet dat de kwaliteit goed is. Het is niet al een jaar lang in de rugzak mee gesleurd, geopend en (met bloed, zweet en tranen) uit geleerd. Buiten de kwaliteit, is het ook altijd fijn om de nieuwste editie te hebben, helemaal voor sommige vakken!

Wil jij liever nieuwe boeken van Iddink bestellen? Dan kan het lonen om eens te kijken bij een van de grootste online webwinkel van Nederland. Niet alleen weet je direct wanneer je de boeken kunt verwachten, het is ook nog eens vertrouwd, en met een goede klantenservice. Met een aanbod van honderden boeken, moet jouw boek er ongetwijfeld tussen zitten!

Of je nou kiest voor nieuwe, of tweedehands boeken, zorg dat je de goede editie hebt. Deze fout heb ik zelf helaas meer dan 1x gemaakt. In ieder geval, heel veel succes met het aankomend schooljaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *