De volgorde van De zeven Zussen - Zorg dat je niets mist!

De volgorde van De zeven Zussen

lucinda-riley-de-zeven-zussen

De volgorde van De Zeven Zussen boekenserie is niet voor iedereen even duidelijk. De titels van de boeken slaan op de zussen maar helpen niet per se met het bepalen van de volgorde. Benieuwd welk boek je eerst moet lezen? Lees snel verder!

 1. De Zeven Zussen
 2. De Zeven Zussen – Storm
 3. De Zeven Zussen – Schaduw
 4. De Zeven Zussen – Parel
 5. De Zeven Zussen – Maan
 6. De Zeven Zussen – Zon
 7. De Zeven Zussen – The Story of the Missing Sister

Welk deel eerst?

De Ierse schrijfster Lucinda Riley heeft een ontzettend bekende boekenserie tot leven gebracht. Al meer dan 2 miljoen Nederlandse exemplaren zijn verkocht!

Maar welke moet je als eerst lezen? Het is belangrijk om ze op volgorde te lezen om spoilers te voorkomen. Dit is de volgorde waarin je De Zeven Zussen moet lezen:

 1. De Zeven Zussen
 2. Storm
 3. Schaduw
 4. Parel
 5. Maan
 6. Zon
 7. Deel 7

Deel 1 – De Zeven Zussen

Cover van Deel 1 - De Zeven Zussen.
Deel 1 – De Zeven Zussen

Het eerste deel van de boekenserie De Zeven Zussen, deelt deze naam. De vader van Maia is overleden en ze komt met haar zussen bijeen. Alle zussen zijn door hun vader geadopteerd en krijgen een brief over hun echte afkomst.

De brief van Maia brengt haar terug naar Rio de Janeiro. Komt ze erachter? Je lees het in dit verhaal over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijke bent. Benieuwd naar meer? Je leest het hier…


Deel 2 – De Zeven Zussen – Storm

De Zeven Zussen 2 - Storm
Deel 2 – De Zeven Zussen – Storm

Het tweede deel van De Zeven Zussen heet Storm en gaat over Ally D’Aplièse. Ook Ally krijgt een brief van haar vader.

In deel 2 van de serie gaan we met Ally mee naar Noorwegen. Daar ontmoet ze de zangeres Anna Landvik. Wat ze hier over haarzelf en haar vader leert, lees je hier…


Deel 3 – De Zeven Zussen – Schaduw

De Zeven Zussen 3 - Schaduw
Deel 3 – De Zeven Zussen – Schaduw

Het derde deel van De Zeven Zussen heet Schaduw. Als je in de goede volgorde leest, weet je dat de eerste twee delen over Maia en Ally gingen. Het derde deel gaat over Star.

Star leeft in de schaduw van haar zusje Cece. De brief die Star ontvangt brengt haar naar Londen. Hier leert ze over de onafhankelijke en geëmancipeerde vrouw Flore MacNichol. Zal ze hier leren uit de schaduw van haar zusje te stappen? Je leest het hier…


Deel 4 – De Zeven Zussen – Parel

De Zeven Zussen deel 4 - Parel
Deel 4 – De Zeven Zussen – Parel

Het vierde deel van De Zeven Zussen reeks heet Parel. Het gaat over Cece. Nadat ze niet meer zo close is met Star als vroeger, vertrekt ze naar Australië.

Met een oude zwart-wit foto en een naam van een vrouw die 100 jaar eerder in Australië leefde, gaat ze op zoek naar wie ze werkelijk is. Heb je dit boek al gelezen? Zo niet, bekijk het hier…


Deel 5 – De Zeven Zussen – Maan

Deel 5 van De Zeven Zussen - Maan
Deel 5 – De Zeven Zussen – Maan

Het vijfde deel uit de beroemde serie van Lucinda Rily gaat over Tiggy. Tiggy komt terecht op het landgoed van Charlie Kinnaird.

Charlie stuurt haar naar het Spaanse Granada om uit te zoeken wie ze is, en meer over haar verleden te komen. Verder kan Tiggy hier haar speciale gave verder ontwikkelen. Benieuwd naar meer? Bekijk hier het boek…


Deel 6 – De Zeven Zussen – Zon

Deel 6 - De Zeven Zussen - Zon
Deel 6 – De Zeven Zussen – Zon

Het zesde deel van De Zeven Zussen gaat over Electra. Electra is de knappe, rijke en wereldberoemde van de zussen.

Schuilend achter de drugs en alcohol denkt ze niet aan haar verleden. Een verrassende brief brengt daar echter verassing in.

Electra vertrekt naar Kenia om uit te zoeken wie ze is, en waar haar roots echt liggen. Bekijk hier het boek…


Deel 7 – De Zeven Zussen – De zevende zus

Het laatste deel van De Zeven Zussen gaat waarschijnlijk over de mysterieuze zus Merope. Het boek is verkrijgbaar vanaf 6 mei 2021!

De missende zus is gevonden! Maar de zoektocht wordt niet makkelijk… Kun je ook niet wachten tot het laatste deel afloopt? Bestel het boek dan snel!

Alle boeken zijn zowel als hardcover, paperback, E-book en luisterboek te verkrijgen. Zorg dat je niets hebt gemist en alle delen in de juiste volgorde hebt gelezen voor het laatste dele uitkomt! Bekijk hier alle boeken op Bol:


Wil je niets missen over de leukste boeken? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten!


Gerelateerde artikelen

foto van roald dahl met zijn honden
Boeken van Roald Dahl
Populaire kinderboeken van de jaren 70 en 80
Populaire kinderboeken jaren 70 en 80
Populaire kinderboeken van de jaren 90
Populaire kinderboeken van de jaren 90

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *