Studieboeken bij Van Dijk bestellen - Kan het goedkoper?

Studieboeken bij Van Dijk bestellen

  1. Van Dijk Educatie
  2. Tweedehands Studieboeken
  3. Van Dijk studieboeken ergens anders goedkoper?

Heb jij Van Dijk studieboeken nodig?

Het schooljaar begint weer, en je hebt nieuwe studieboeken nodig. Of je bent je vorige boek gewoon kwijtgeraakt in de drukke wandelgangen? Grote kans dat jij je Iddink of Van Dijk studieboeken moet bestellen. Vind de beste opties voor jou hieronder!

Wil je snel het aanbod zien? Kijk dan hier:

Van Dijk Educatie

Van Dijk is een Nederlands bedrijf wat zich bezighoudt met het leveren van boeken andere schoolspullen. Sinds 1937 is het bedrijf begonnen met de (ver)koop van tweedehands schoolboeken. Een kleine dertig jaar later, is Van Dijk zich ook bezig gaan houden met nieuwe boeken te verkopen. Dit duurde zo lang omdat toen alleen erkende boekhandels nieuwe boeken mochten verkopen.

Inmiddels is Van Dijk uitgegroeid tot een van de grootste schoolboeken verkopers van het land. Zo hebben ze meer dan twintig bedrijven over genomen. De grootse concurrent in het voortgezet onderwijs is Iddink.

Tweedehands studieboeken

Bij veel studenten blijven gebruikte studieboeken op de planken liggen zodra ze niet meer nodig zijn. Dat is zonde om meerdere redenen. Wanneer je oude studieboeken op de planken blijven liggen, kunnen andere studenten er geen gebruik meer van maken! Waarom moet een boek namelijk nog een keer gemaakt worden als er al genoeg zijn? Super zonde van het papier, en de (vaak ietwat magere) opslagruimte van de gemiddelde student. Wil je het milieu dus wat helpen? Koop je boeken dan tweedehands.

Niet alleen is het fijn voor het milieu en de klerenkast van jouw jaar-voorganger, maar ook voor de portemonnee. Zo zijn tweedehands boeken een heel stuk goedkoper.

Van Dijk studieboeken ergens anders goedkoper?

Het komt regelmatig voor dat jouw studieboeken ergens anders goedkoper te vinden zijn. Of je nou op MBO, HBO, Universiteit of nog op het Voortgezet Onderwijs zit, de boeken die jij nodig hebt zijn hoogstwaarschijnlijk ook op andere plekken te koop.

Grote aanbieders zoals Bol.com hebben een zeer uitgebreid aanbod, en vaak met mooi kortingen. Ook loont het nog om hier te bestellen, omdat de levering over het algemeen snel is, net zoals de (klanten)service.

Niemand wil teveel betalen, zorg er daarom voor dat je altijd eerst bij de grote aanbieders checkt of zij jouw boeken met een mooie korting aanbieden.

StudieboekenStudieboeken

Heb jij goedkopere platformen gevonden om je (tweedehands) studieboeken te bestellen? Help je medestudenten en laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *